Tandlægeskræk

Tandlægeskræk

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Tandlægeskræk

Der kan være mange forskellige årsager til, at man føler angst ved at sætte sig i tandlægestolen. Nogle gange skal kun én dårlig oplevelse til man kan få tandlægeskræk og ofte vil man udskyde tandlægebesøg indtil det er uundgåeligt.

På Tandklinikken behandler vi rigtig mange patienter med tandlægeskræk. Vi er derfor vant til at lytte til dine bekymringer, ønsker og behov igennem hele behandlingen. Vi tager os god tid og gør os umage for, at du får en god oplevelse i behagelige omgivelser.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

Din tryghed er i centrum

Vi foretager altid behandlingen i dit tempo og vi laver ikke nogle behandlinger, før vi har aftalt det og forklaret hvad det går ud på. På den måde er du bedst med til at bestemme, hvor hurtigt vi kan gå frem.

Du vil igennem alle dine besøg hos os på Tandklinikken blive behandlet af den samme tandlæge, uanset om det er til eftersyn og tandrensning eller til behandling, og dermed opnå bedst mulig tryghed og behandling.

Vi anbefaler at du får en ny tid med i hånden når du er færdig, så vi er sikre på at vi får den bedste stabilitet i din behandling og forebyggelse af dine tænder.

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31
+ +