Forebyggende tandpleje

Forebyggende tandpleje

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Forebyggende tandpleje

Vores tænder skal holde hele livet, og derfor er det vigtigt at man passer på godt dem og forebygger skader og tandsygdomme. Ingen erstatninger i form af fyldninger, kroner eller implantater fungerer nemlig lige så godt som dine egne naturlige tænder.

Når vi tjekker dine tænder jævnligt, har vi mulighed for at opdage begyndende tandsygdomme, inden de udvikler sig og kræver en større og dyrere behandling.
På Tandklinikken går vi ind for forebyggelse frem for behandling. Vi anbefaler dig derfor at komme til de regelmæssige eftersyn. Indkaldelse til tandeftersyn og forebyggende behandling er individuel, men er typisk mellem 3- 12 måneder.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

En god investering

Et regelmæssigt tandeftersyn er ikke en stor økonomisk investering, og det vil ofte være langt dyrere for både dine tænder og økonomi at droppe de jævnlige besøg hos tandlægen.

Forebyggende tandpleje omfatter typisk et tandeftersyn og tandrensning og nogle gange røntgenbilleder. På denne måde kan vi bedst muligt holde øje med dine tænder. Ved at holde tænderne sunde og rene forhindrer vi tandsygdomme, som huller i tænderne og tandkødsbetændelse, som kan udvikle sig til parodontose. Vores mål er at holde dine tænder sunde så som overhovedet muligt i længst mulig tid.
Når du kommer og får tjekket dine tænder, hjælper vi dig med råd og vejledning i, hvordan du selv kan sørge for en god tand- og mundsundhed og besvarer gerne alle de spørgsmål du har.
Forebyggende tandpleje kan fx være information om hvordan man bedst børster sine tænder, hvordan man bruger tandtråd eller tandstikkere, samt hvilke mad- og drikkevarer man skal holde sig fra, hvis man vil undgå problemer.

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.