Rodbehandling

Rodbehandling

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Rodbehandling

Hvis en nerve i en tand er betændt eller død, vil det være nødvendigt at rodbehandle tanden. Ved rodbehandling fjerner vi det inficerede væv og giver tanden en tæt rodfyldning. Herefter vil man kunne restaurere tanden og genskabe form og funktion.

Tandrodsbetændelse er en meget normal lidelse, som de fleste danskere oplever mindst en gang i deres liv. Symptomer på tandrodsbetændelse er bl.a. stærke smerter, ømhed og dårlig smag i munden.

Der kan være flere grunde til, at en rodbehandling er nødvendig.

Når der er brug for en rodbehandling, så skyldes det bakterier i tandnerven. Dette kan komme ved et ubehandlet hul, en meget dyb fyldning, en knækket tand eller revner i tænderne.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

Har du smerter i tænderne?

På Tandklinikken opdager vi oftest tandrodsbetændelse ved at vores patienter klager over smerter. Ved forskellige undersøgelse og ved at tage et røntgenfoto, kan vi oftest bekræfte at der er en rodbetændelse på tanden. Det er vigtigt, at rodbetændelsen bliver behandlet ellers kan sprede sig til blodet og derved i værste tilfælde være skyld i alvorlige infektioner eller hjertesygdomme.

En rodbehandling er en af de større behandlinger en tandlæge kan foretage. Derfor er det også en procedure, der er lidt mere tidskrævende. Der er dog flere faktorer, som afgør hvor lang tid, din rodbehandling vil tage. Helt almindelige rodbehandlinger foretager vi selv på Tandklinikken, hvis vi vurderer at det er en kompliceret rodbehandling henviser vi en specialist i rodbehandlinger.

Vi anbefaler vi også ofte, at din tand efter behandlingen får sat en krone på. Det kan gøre tanden mere hårdfør over for de hverdagsbelastninger, tanden udsættes for. Tanden er nemlig lidt mere skrøbelig efter en rodbehandling. Når en rodbehandling er foretaget, vil vi naturligvis tjekke op på tilstanden ved dine årlige- eller halvårlige eftersyn.

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.