Kirurgi og tand­udtrækning

Kirurgi og tand­udtrækning

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Kirurgi og tand­udtrækning

Nogle gange så må vi opgive en tand, enten på grund af parodontose eller fordi den er knækket for meget og ikke kan reddes. Disse tænder fjernes på Tandklinikken uden problemer.

Visdomstænder er også ofte tænder vi er nødt til at fjerne af den ene eller anden grund. Visdomstænder der allerede er frembrudte, fjernes alle på Tandklinikken, men ligger tanden ned eller er de i relation til n.mandibularis, en stor hovednerve i underkæben, så sender vi dig videre til en specialist, som kan fjerne den for dig.

Vi henviser kun til tand-, mund- og kæbekirurger, som vi ved er gode til deres arbejde. De laver ikke andet en kirurgi hele dage, så der vil du være i trygge hænder uanset hvilken form for kirurgisk behandling der skal laves. De tager de fornødne røntgenbilleder og eventuelle scanninger, det er ikke billigt, men til gengæld ved vi de tager alle de forholdsregler man kan for at udføre den bedst mulige behandling.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

Vi sørger for at du bliver henvist og vi får automatisk tilbagemelding om hvordan det er gået og hvilken behandling der er udført, så kan vi følge op behandlingen hvis det er nødvendigt.

Efter tandudtrækning eller kirurgi er det normalt at man har ondt. Når man har fået fjernet en tand, vil der ofte være hævelse i nogle dage. Kæbeknoglen vil selv lukke hullet, hvor tanden har siddet. Vi anbefaler, at man de første dage efter operationen spiser blød og kold føde.

Desuden anbefaler vi, at man efter operationen tager smertestillende for at minimere gener efter operationen. Hvis almindelig smertestillende medicin ikke kan tage smerterne eller er du bekymret, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.