Bidskinner

Bidskinner

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Bidskinner

Har du stressrelateret spændingshovedpine, bidfunktionelle problemer eller skærer tænder om natten, anbefaler vi at du får lavet en refleksfrigørende skinne.

Skinnen laves nemt ved at tage to aftryk af dine tænder, som efterfølgende bliver sendt til vores laboratorium. Denne type skinne skal man sove med hver nat for at få optimal effekt af behandlingen. Når bidskinnen sidder på plads finder muskler og led selv på plads, hvor det er mest hensigtsmæssigt og på den måde aflastes både biddet, musklerne og leddet. Desuden mindskes sliddet på tænderne også.

Mange vil opleve en bedre søvn og vågne op mere veludhvilet efter brug af skinnen. Skinnen kan både laves til overkæben eller underkæben, hvor du tænker det mest behageligt at have den siddende.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

Vi garanterer høj kvalitet

Retentionsskinne: Har du fået lavet tandretning, så er det vigtigt at du får holdt dine tænder på plads ved hjælp af en skinne eller en lille tråd.

Vi anbefaler snapskinner til patienter hvor tråden bliver tygget af hele tiden. Denne skinne skal du sove med mindst to gange om ugen for at holde tænderne på plads.

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31
+ +