Implantater

Implantater

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Implantater

Et implantat er en titaniumskrue der sættes fast i kæbeknoglen. Når knoglen har vokset sig tæt omkring implantatet, kan man sætte en krone eller bro på implantatet. Herefter fungerer det som en almindelig tand eller en tandrække. Der kan også laves proteser, der sidder fast på implantater.

Ved implantatbehandling samarbejder vi med en specialuddannet tand-. mund- og kæbekirurg, som isætter implantatet. Det gør vi for at tilbyde dig den bedst mulige behandling, kirurgen er vant til kun at lave kirurgisk behandling og derfor har den bedste forudsætningen for en sikker og succesfuld behandling. Vi varetager derefter selv kronebehandlingen på implantatet og efterfølgende kontrol.

Da implantater sidder fast i kæbeknoglen, både føles de og ser de helt naturlige ud.

Tandimplantater af titanium har en lang levetid og vi sørger for at kun de bedste og mest anerkendte mærker benyttes.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.