Tandblegning

Tandblegning

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Ønsker du et hvidere smil?

Vi får alle mørkere tænder med alderen. Den mest almindelige årsag er indtrængen af farvestoffer i emaljen fra rygning, kaffe, te og rødvin samt andre farvede fødevarer.

Der findes to former for blegning, ekstern og intern blegning. Den eksterne blegning er den mest kendte, her lysnes misfarvede og gule tænder med en blegegel i specialfremstillede blegeskinner, som er tilpassede dine tænder specifikt.

Tænderne kommer til at se både pænere, hvidere og sundere ud. Som hovedregel kan misfarvede tænder lysnes, hvad der svarer til 1-2 toner på en farveskala.

Den interne blegning er på enkelt tænder og foregår kun i tandlægestolen, den er specifikt rodbehandlede tænder der er blevet mørke med tiden. Her lægges den kraftige blegegel inden i tanden så tanden lysnes.

Uanset hvilken behandling du ønsker at få vil vi først undersøge dine tænder grundigt og vurdere om tandblegning er en mulighed for dig. Det er ikke alle patienter, vi kan udføre tandblegning på, enten fordi det ikke er fagligt forsvarligt eller resultatet ikke vil leve op til forventningerne. Derfor vil en forundersøgelse af tandsættet altid være en forudsætning før en tandblegning.
Hvis vi vurderer at tandblegning i dit tilfælde er en mulighed, vil vi forklare dig om forløbet og guide dig i processen.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

Hvorfor vælge tandblegning hos tandlægen?

Mange steder tilbydes der blegning til billige priser, og som oftest foretages disse af ikke uddannet personale. Man skal derfor være ekstra opmærksom på, at en forkert udført blegning kan få store negative konsekvenser for dine tænder og tandkød. Derfor anbefaler vi altid, at man starter sit tandblegningsforløb hos en tandlæge.

Forløbet

Vi starter med at tage et aftryk af dine tænder i både under og overmund. Dette er en hurtig og smertefri proces, som kun tager få minutter. Herefter får vi lavet individuelle skinner til dig.

Når blegeskinnerne er klar vi du få udleveret en lille taske indeholdende:

  •  2 personlige blegeskinner
  • 3 tuber blegegel ca. til 7 dages forbrug
  • Opbevaringsæske til blegeskinnerne
  • Skriftlig vejledning

Blegningen fortages derhjemme. Du kan enten vælge at blege dine tænder 1-2 timer pr. dag, eller vælge at gøre det om natten mens du sover.
Vi viser dig, hvordan du lægger lidt blegegel i skinnerne og bruger dem derhjemme. Oftest bleger man tænderne i 7 -14 dage.
Bivirkninger: Nogle vil opleve ømt tandkød eller isninger i tænderne, andre vil ingen gener have. Oplever man bivirkninger vil de forsvinde helt i løbet af et par dage efter endt behandling.

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi holder ferielukket i uge 29, 30 og 31
+ +