Proteser

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Proteser

På Tandklinikken er vi vant til at lave mange forskellige former for protesebehandlinger. Vi udvider din protese hvis du har mistet en tand eller laver en helt ny hvis der er nødvendigt.

Vi hjælper dig med alle former for proteser og tjekker dem efter når du kommer til almindeligt eftersyn. Vi laver delproteser, helproteser og proteser med metalstel. Uanset hvor mange tænder du har tilbage, så har vi en løsning.

Proteser er et godt og noget billigere alternativ til broer og implantater. Vores proteseløsninger bliver altid lavet i samarbejde med vores dygtige tekniker i Birkerød.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.