Plast­fyldninger

Plast­fyldninger

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

Plast­fyldninger

Den mest almindelig årsag til at lave en fyldning er på grund af huller i tænderne. Hvis der kommer hul i en tand, fjernes det tand der er dårligt og hullet fyldes ud med en plastfyldning.

Der kan også være grund til at få skiftet en fyldning, hvis den gamle fyldning er defekt, en tand knækker eller hvis der er revner i tænderne. Disse revner kaldes infraktioner og kan være mere eller mindre alvorlige. Mange infraktioner er ubetydelige, men i nogle tilfælde fører de til at tanden flækker.

Mange gange kan man forebygge eller afhjælpe smerter fra en revnet tand med en ny plastfyldning. En plastfyldning limes fast til tanden, det betyder at vi nedsætter risikoen for nye revner i tanden fremadrettet.

Tryg og smertefri behandling

Du er altid i centrum

Kvalitet og erfaring

Garanti for høj kvalitet

Din egen tandlæge

Du er sikret den samme tandlæge hver gang

“Altid venlig med professionelt udført arbejde”

“Tandpine kl.12, akuttid kl. 13.45 – rodbehandlet og smertefri kl. 15.05. Tak til dig Line for at redde mit liv. (eller cirka mit liv :-))”

Vi garanterer den højeste kvalitet

Fyldinger på Tandklinikken bliver lavet med plast af den allerbedste kvalitet, den er fri for PFAS og holder meget længe. Plasten der benyttes er af en særlig type, som er meget farvestabil og har en høj styrke. Den er lavet præcis så den kan tåle at blive brugt til at tygge med.

Plasten fås i forskellige farver, så den matcher tændernes naturlige nuance bedst muligt og kan formes helt, som man ønsker. Dermed kan en plastfyldning komme til at fremstå stort set usynlig i munden, hvilket efterlader et flot kosmetisk resultat.

Som regel vil du ikke have gener efter du har fået en plastfyldning. Man kan dog opleve en smule ømhed i timerne lige efter behandlingen. Dette vil som regel forsvinde i løbet af det første døgn. Nogle patienter oplever desuden øget følsomhed for koldt og varmt, når de har fået en ny fyldning. Det kan være fordi der har været et dybt hul i tanden tæt på nerven eller fordi tanden skal vænne sig til den nye fyldning. Dette forsvinder som oftest også i løbet af få dage.

Kontakt os for at booke en tid

Har du brug for professionel rådgivning? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at vejlede dig, og vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dig og dine tænder. Vi har fokus på, at det skal være en tryg oplevelse at gå til tandlægen.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 45 81 11 01 uanset om du skal booke en tid til eftersyn eller en behandling. Vi garanterer den højeste kvalitet hver gang. Du kan også sende os en mail på lmk@lmk-tand.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.