BEHANDLINGER

Vi varetager alle behandlinger inden for den moderne tandpleje og har stor fokus på faglighed, æstetik og en professionel behandling i en hyggelig atmosfære.

 

 

BESKYTTELSE OG VEDLIGEHOLDELSE

En af de bedste måder at beskytte og vedligeholde dine tænder resten af livet, er regelmæssige besøg på klinikken, typisk hver 3.-12.måned.

FYLDNINGER

Den mest udbredte sygdom i Danmark er caries i tænderne og behandles oftest med en plastfyldning. Der kan også være grund til at få skiftet fyldninger, hvis der er revner i tænderne. Disse kan være mere eller mindre alvorlige. Mange revner er ubetydelige, men i nogle tilfælde fører de til at tanden flækker. Mange gange kan man forebygge eller afhjælpe smerter fra en revnet tande med en ny plastfyldning.

 

 

PARADENTOSE

Er en sygdom der angriber tændernes støttevæv og den omgivende knogle. Tandkødet vil i mange tilfælde bløde, hæve op og tænderne vil med tiden løsne sig, hvis paradentosen ikke behandles. Det er vigtigt at få renset sine dybe tandkødslommer regelmæssigt. Tandlægen vurderer hvor ofte det er nødvendigt.

 

 

RODBEHANDLING

Hvis en nerve i en tand er betændt eller død, vil det være nødvendigt at rodbehandler tanden. Man fjerner det syge væv og giver tanden en tæt rodfyldning. Herefter vil man kunne restaurere tanden og genskabe form og funktion.

 

 

 

 

KRONER

Er en tand rodbehandlet eller skadet for meget til at en almindelig plastfyldning er tilstrækkeligt, kan man sætte en krone på tanden. Den genskaber en naturlige kosmetik og funktion.

 

 

PROTESER

Mangler man én eller flere tænder er et muligt at få en aftagelig løsning i form af en protese. De udformes i mange former. Hvis man har tænder til at hægte protese op på, gør man dette med små bøjlegren. Dette giver et godt og stabilt resultat.

 

 

 

IMPLANTATER

Manglende tænder kan erstattes med implantater, som er en titianumskrue der sættes fast i knoglen. Implantatet forsynes med en krone og fungerer efterfølgende som en almindelig tand. Der kan også laves implantater, som holder broer eller proteser. Ved implantatbehandling samarbejder vi med en kirurg.

 

BIDFUNKTION

Har du kæbeledsproblemer, hovedpine, skærer tænder eller smerter i tyggemuskler, kan en bideskinne være en god løsning.

 

 

BLEGNING

Blegning findes i to former, intern blegning og ekstern blegning. Intern blegning foregår inde i tanden og vil typisk foretages på rodbehandlende tænder er er blevet misfarvet med tiden. Ekstern blegning foregår med blegegel, enten på klinikken eller som hjemmeblegning med individuelt fremstillede skinner.